December 23 2024 03:10:28
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kingdom Come: Deliverance (blbý kecy před vydáním)
WT_Horrido
To je z diskuse na Games Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

alfik
Nojono, to jsou ty paradoxy... to co nezaplatil za byty, zaplatí okamrkem za nějakou hru Šklebící se
Takže stát ostrouhal, a hráči (snad) budou mít co hrát Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Hoper
Your pledge was processed successfully!

To znamená, že platba z kreditky prošla ? Já že díky tomu navyšování zjistil, že jsem tam asi neměl prvně znovu napsané údaje o kreditce (neukládal jsem je z jiné předchozí platby) a tak si říkal, jestli to v pořádku odejde...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Hoper napsal:

To znamená, že platba z kreditky prošla ? Já že díky tomu navyšování zjistil, že jsem tam asi neměl prvně znovu napsané údaje o kreditce (neukládal jsem je z jiné předchozí platby) a tak si říkal, jestli to v pořádku odejde...

Jo, měl bys mít tímto i účet na kickstarteru, kam se můžeš příhlásit a podívat se, co jsi zaplatil. Také tam od Vávry dostaneš zprávu s kódem, který ti umožní speciál registraci na jejich fórum.

http://forum.king...merpg.com/
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

clone9cz
Jaká speciální, je to registrace s kódem, nic víc. Smyslem je spárovat kickstarter s nějakou ikonkou na jejich fóru. Nebalamuť lidi. Eště ke všemu to vyjde za 2 roky, takže Vávrovi tleskám, jak skvěle utáhl lidi na vařený nudli.

http://www.wwii-illusion.net
WT_Flan
Kvuli jedne nudli ? Si vem kolik lidi zije s oblibou z varenych nudli jenom v takove Italii...To by jsi si ruce uplacal...

Shadowdeath
clone9cz napsal:

Jaká speciální, je to registrace s kódem, nic víc. Smyslem je spárovat kickstarter s nějakou ikonkou na jejich fóru. Nebalamuť lidi. Eště ke všemu to vyjde za 2 roky, takže Vávrovi tleskám, jak skvěle utáhl lidi na vařený nudli.

Jak já bych se chtěl nechat útáhnout na vařenou nudly, ale KS nesežral mou kreditku, a to ještě k tomu není falešná, třeba lídl ji veme Úsměv
Snad mě nechaj zaplatil přes paypal a za ty dva roky se dostany do te alfy Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

alfik
Hm, taky mi včera došel mejl že moji kartu nechcou. Odpol jsem zkusil poslat to znovu, uvidíme. Přinejhorším to cvaknu přímo jim, až rozjedou svůj vlastní obchod.
Clone, nejsou o nic horší než cihličkáři nebo Roberts Úsměv Jasně že to nemusí stopro vyjít. Na druhou stranu - ta cena co jsem chtěl zaplatit, je tak asi to, co proleju hrdlem za jeden večer Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

olda Olde maly
http://www.novink...korun.html

310_cibule
Disclaimer: nejde o speciál registraci ale registraci s kódem (whatever the difference is).

Nudlím i všem, kdo by se mohli cítit dotčeni, se omlouvám Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hoper
310_cibule napsal:

Hoper napsal:

Jo, měl bys mít tímto i účet na kickstarteru, kam se můžeš příhlásit a podívat se, co jsi zaplatil. Také tam od Vávry dostaneš zprávu s kódem, který ti umožní speciál registraci na jejich fórum.

http://forum.king...merpg.com/

na foru už dávno jsem... ;)

ovarek.cz/hamster.gif

alfik
Hláška "Your pledge was processed successfully! " přijde okamžitě, je to jen potvrzení, že KS registruje tvé kliknutí na zelené tlačítko (abys měl kontrolu, na tvůj mejl). Je to jako by ti napsali "děkujeme žes přislíbil zaplatit". Současně (mi - jiní mohou mít jinak) přišlo i poděk. od WH a přístup na forum.
Teprve pak běží nějaká lhůta - asi 14 dní, odhadem, po kterou se KS pokouší uplatnit u karetní spol. požadavek.
A teprve poté, co buď platba bankou proběhne, nebo se nepodaří a lhůta vyprší, přijde další mejl, buď potvrzující že platba došla na účet KS, nebo naopak: "It looks like your £XX pledge to Kingdom Come: Deliverance was declined by your card provider. atd".
Ze zkušenosti u Steamu, nejkratší doba, za kterou proběhne kolečko banka - spol. master card - steam, trvá 3 dny. U Steamu během této doby už můžete hrát. Takže mám za to, že u KS to bude obdobné - tedy 3-14 dní.

310_cibule
Pokud se nepletu, tak peníze nejsou z karty strhávány, dokud nevyprší termín, do kdy má být dosaženo předem avizované částky.

To " pledge" znamená závazek, že jsi ochoten zaplatit za výše uvedených podmínek. Čili ten závazek podle mne uplatňuje v tomto případě kickstarter teprve od minulého čtvrtka. Pokud jste to dostali včera, tak to bylo hned druhý den poté.

Obecně bývá často problém s kartami debetními, s kreditními nikoliv.

Hoper
peníze mi z účtu odešly
teď jestli to bylo pro WH nebo pro ty hackery....

ovarek.cz/hamster.gif

saldy
Někde jsem četl, že tvůrcum připadne 60% vybraný částky, zbytek zaplatí daň a poplatky, je tomu tak?
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
WT_Flan
Tak muj pripad byl, ze jsem to musel re-pledgnout.

WT_Horrido
saldy napsal:

Někde jsem četl, že tvůrcum připadne 60% vybraný částky, zbytek zaplatí daň a poplatky, je tomu tak?

Samotný Kickstarter si z této částky vezme pět procent a další tři procenta půjdou na poplatky za zpracování plateb. K tomu je potřeba připočíst ještě strhnutí 0.20 liber za každý pledge taktéž na poplatky a nakonec ještě VAT.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

alfik
Obecně bývá často problém s kartami debetními, s kreditními nikoliv.

Může být, platil jsem debetní.

310_cibule
Hopře, sakra, ty jsi vévoda? To ti jako budu muset podle protokolu říkat His Grace (Jeho Milost)? Třeba jako ve Wingsu? Tak to ne! Okamžitě si jdu přikoupit další korunky do erbu. Teda jestli to ještě vůbec půjde....

clone9cz
Vévoda je to digitální, pošleš mu tedy jen video jak se klaníš. Ideálně s DRM, aby si z toho nemohl udělat nekonečnou smyčku.

http://www.wwii-illusion.net
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,125,542 návštěv