Kingdom Come: Deliverance (blbý kecy před vydáním)
|
WT_Horrido |
Přidané 21-02-2014 11:16
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
To je z diskuse na Games
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
alfik |
Přidané 21-02-2014 12:18
|
Diskutující
Příspěvek: 4853
Založený: 21.04.06
|
Nojono, to jsou ty paradoxy... to co nezaplatil za byty, zaplatí okamrkem za nějakou hru
Takže stát ostrouhal, a hráči (snad) budou mít co hrát
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 21-02-2014 17:37
|
Moderátor
Příspěvek: 12094
Založený: 29.09.05
|
Your pledge was processed successfully!
To znamená, že platba z kreditky prošla ? Já že díky tomu navyšování zjistil, že jsem tam asi neměl prvně znovu napsané údaje o kreditce (neukládal jsem je z jiné předchozí platby) a tak si říkal, jestli to v pořádku odejde...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 21-02-2014 21:50
|
Fusioner
Příspěvek: 15088
|
Hoper napsal:
To znamená, že platba z kreditky prošla ? Já že díky tomu navyšování zjistil, že jsem tam asi neměl prvně znovu napsané údaje o kreditce (neukládal jsem je z jiné předchozí platby) a tak si říkal, jestli to v pořádku odejde...
Jo, měl bys mít tímto i účet na kickstarteru, kam se můžeš příhlásit a podívat se, co jsi zaplatil. Také tam od Vávry dostaneš zprávu s kódem, který ti umožní speciál registraci na jejich fórum.
http://forum.king...merpg.com/
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 21-02-2014 22:55
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Jaká speciální, je to registrace s kódem, nic víc. Smyslem je spárovat kickstarter s nějakou ikonkou na jejich fóru. Nebalamuť lidi. Eště ke všemu to vyjde za 2 roky, takže Vávrovi tleskám, jak skvěle utáhl lidi na vařený nudli.
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 22-02-2014 00:19
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Kvuli jedne nudli ? Si vem kolik lidi zije s oblibou z varenych nudli jenom v takove Italii...To by jsi si ruce uplacal...
|
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 22-02-2014 01:12
|
Uživatel
Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
clone9cz napsal:
Jaká speciální, je to registrace s kódem, nic víc. Smyslem je spárovat kickstarter s nějakou ikonkou na jejich fóru. Nebalamuť lidi. Eště ke všemu to vyjde za 2 roky, takže Vávrovi tleskám, jak skvěle utáhl lidi na vařený nudli.
Jak já bych se chtěl nechat útáhnout na vařenou nudly, ale KS nesežral mou kreditku, a to ještě k tomu není falešná, třeba lídl ji veme
Snad mě nechaj zaplatil přes paypal a za ty dva roky se dostany do te alfy
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
|
|
|
|
alfik |
Přidané 22-02-2014 01:46
|
Diskutující
|
Hm, taky mi včera došel mejl že moji kartu nechcou. Odpol jsem zkusil poslat to znovu, uvidíme. Přinejhorším to cvaknu přímo jim, až rozjedou svůj vlastní obchod.
Clone, nejsou o nic horší než cihličkáři nebo Roberts Jasně že to nemusí stopro vyjít. Na druhou stranu - ta cena co jsem chtěl zaplatit, je tak asi to, co proleju hrdlem za jeden večer
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 22-02-2014 06:51
|
Diskutující
Příspěvek: 2030
Založený: 22.01.07
|
http://www.novink...korun.html |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 22-02-2014 09:32
|
Fusioner
|
Disclaimer: nejde o speciál registraci ale registraci s kódem (whatever the difference is).
Nudlím i všem, kdo by se mohli cítit dotčeni, se omlouvám
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 22-02-2014 11:12
|
Moderátor
|
310_cibule napsal:
Hoper napsal:
Jo, měl bys mít tímto i účet na kickstarteru, kam se můžeš příhlásit a podívat se, co jsi zaplatil. Také tam od Vávry dostaneš zprávu s kódem, který ti umožní speciál registraci na jejich fórum.
http://forum.king...merpg.com/
na foru už dávno jsem... ;)
|
|
|
|
alfik |
Přidané 22-02-2014 15:01
|
Diskutující
|
Hláška "Your pledge was processed successfully! " přijde okamžitě, je to jen potvrzení, že KS registruje tvé kliknutí na zelené tlačítko (abys měl kontrolu, na tvůj mejl). Je to jako by ti napsali "děkujeme žes přislíbil zaplatit". Současně (mi - jiní mohou mít jinak) přišlo i poděk. od WH a přístup na forum.
Teprve pak běží nějaká lhůta - asi 14 dní, odhadem, po kterou se KS pokouší uplatnit u karetní spol. požadavek.
A teprve poté, co buď platba bankou proběhne, nebo se nepodaří a lhůta vyprší, přijde další mejl, buď potvrzující že platba došla na účet KS, nebo naopak: "It looks like your £XX pledge to Kingdom Come: Deliverance was declined by your card provider. atd".
Ze zkušenosti u Steamu, nejkratší doba, za kterou proběhne kolečko banka - spol. master card - steam, trvá 3 dny. U Steamu během této doby už můžete hrát. Takže mám za to, že u KS to bude obdobné - tedy 3-14 dní.
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 22-02-2014 16:01
|
Fusioner
|
Pokud se nepletu, tak peníze nejsou z karty strhávány, dokud nevyprší termín, do kdy má být dosaženo předem avizované částky.
To " pledge" znamená závazek, že jsi ochoten zaplatit za výše uvedených podmínek. Čili ten závazek podle mne uplatňuje v tomto případě kickstarter teprve od minulého čtvrtka. Pokud jste to dostali včera, tak to bylo hned druhý den poté.
Obecně bývá často problém s kartami debetními, s kreditními nikoliv.
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 22-02-2014 17:48
|
Moderátor
|
peníze mi z účtu odešly
teď jestli to bylo pro WH nebo pro ty hackery....
|
|
|
|
saldy |
Přidané 22-02-2014 17:58
|
Diskutující
Příspěvek: 3657
Založený: 29.01.09
|
Někde jsem četl, že tvůrcum připadne 60% vybraný částky, zbytek zaplatí daň a poplatky, je tomu tak?
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 22-02-2014 18:17
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Tak muj pripad byl, ze jsem to musel re-pledgnout.
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 22-02-2014 18:28
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
saldy napsal:
Někde jsem četl, že tvůrcum připadne 60% vybraný částky, zbytek zaplatí daň a poplatky, je tomu tak?
Samotný Kickstarter si z této částky vezme pět procent a další tři procenta půjdou na poplatky za zpracování plateb. K tomu je potřeba připočíst ještě strhnutí 0.20 liber za každý pledge taktéž na poplatky a nakonec ještě VAT.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
alfik |
Přidané 22-02-2014 20:54
|
Diskutující
|
Obecně bývá často problém s kartami debetními, s kreditními nikoliv.
Může být, platil jsem debetní.
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 25-02-2014 23:45
|
Fusioner
|
Hopře, sakra, ty jsi vévoda? To ti jako budu muset podle protokolu říkat His Grace (Jeho Milost)? Třeba jako ve Wingsu? Tak to ne! Okamžitě si jdu přikoupit další korunky do erbu. Teda jestli to ještě vůbec půjde....
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 26-02-2014 00:38
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Vévoda je to digitální, pošleš mu tedy jen video jak se klaníš. Ideálně s DRM, aby si z toho nemohl udělat nekonečnou smyčku.
|
|
|