Tento náš společný projekt vznikl na základě pocitu, že na Ilovské scéně citelně chybí možnost volby kvalitního serveru s hardcore nastavením. Server [i]Aces over Europe[/i] si klade za cíl tento prostor vyplnit a to nejen pro Cz/Sk komunitu.
Zaměření serveru bude primárně západní fronta, s několika výlety na africké či středomořské válčiště. Našim cílem nejsou a nebudou uměle vytvořené rovné podmínky pro obě strany a vybalancované planesety, ale spíše mise s historicky doložitelným planesetem odpovídajícím technické převaze jedné nebo druhé strany, samozřejmě v míře přijatelné. Nehodláme hrát poklidnou partii šachu, protože válečné štěstí je prostě vrtkavé a je jen na něm ke komu se přikloní.
V současné chvíli se server rozbíhá, jsme ve fázi laďění map a tudíž vám budeme vděčni za feedback a konstruktivní kritiku na diskusním fóru a v neposlední řadě za trochu shovívavosti. Mapset bude postupně rozšiřován a mapy upravovány, nebo nahrazovány.
Nevím jestli to tady patří ale dnes při poletu na tomto servru
mapa Pražské povstání jsem zjistil že při zničení cíle WELS v AU1
cíl zničím i na mapě zmizí označení ale nenapíže žadné body.
Tak nevím jestli to není nějaká zrada.
* změnily se funkce fóra (snad k lepšímu a ta hudba v prohlížeči půjde dnes pryč), překlad do češtiny bude
* adresa s koncovkou /aoe_hangar.php je momentálně nefunční. Pokud se na web nemůžete dostat, tak zadejte do prohlížeče adresu pouze ve tvaru acesovereurope.org. Tu si uložte do záložek a dostanete se na něj i v případě budoucí změny URL...
Peter Winter napsal:
pokoušel jsem se na tento server přihlásit ale stále mne to kope. V HL mám ping 23 a pak ve hře mne to odhlásí kvůli timeoutu ...
bude to zrejme zaplou ochranou CRT=2, kope Te to kvuli modum asi, ktere mas pridane do UP3, zkus se pripojit bez nich, pro kontrolu muze zkusit i server Spits vs. 109 mod server
P.S. mody vypnes zaminusovanim adresare #UP#
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Peter Winter napsal:
pokoušel jsem se na tento server přihlásit ale stále mne to kope. V HL mám ping 23 a pak ve hře mne to odhlásí kvůli timeoutu ...
bude to zrejme zaplou ochranou CRT=2, kope Te to kvuli modum asi, ktere mas pridane do UP3, zkus se pripojit bez nich, pro kontrolu muze zkusit i server Spits vs. 109 mod server
P.S. mody vypnes zaminusovanim adresare #UP#
Do UP jsem nic nepřidával. Je možné aby to detekovalo i neaktivní mody (mám tam HSFX a jakousi svou verzi HSFX) nebo aby tomu vadil název složky odlišný od normálního? Na Spits se nedostanu, kdykoliv mi to vypisuje ping nad 200+.
Do UP jsem nic nepřidával. Je možné aby to detekovalo i neaktivní mody (mám tam HSFX a jakousi svou verzi HSFX) nebo aby tomu vadil název složky odlišný od normálního? Na Spits se nedostanu, kdykoliv mi to vypisuje ping nad 200+.
Ano, myslím že je. Nedávno jsem řešil jeden podobný problém, který se ukázal být právě ve starých, zdánlivě neaktivních modech.
Ano, myslím že je. Nedávno jsem řešil jeden podobný problém, který se ukázal být právě ve starých, zdánlivě neaktivních modech.
pro zapnutí modů používám klasicky JGSME ...
takže asi mám smůlu, třetí instalace se mi zatím nevejde ...
Zkus ty mody v JSGME přesunout na chvíli do nějakého adresáře mimo instalaci šturma, ujisti se, že máš složku -#UP# deaktivovanou tím, že ji přejmenuješ s mínusem na začátku a zkus to znovu...
Záběry jsou převzaty přímo z dění na kolbišti (převážně ze Squad Challenge), upozorňujeme, že obsahují násilí a krev, které mohou zvláště slabším jedincům způsobit nevolnost a závratě.
Během natáčení nebylo zraněno žádné zviřátko. Někdo se v záběrech možná i najde
Thanks Matylda a na viděnou na serveru Aces Over Europe!
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.