IL-2 Sturmovik: Wings of Prey - PC
|
Rufu |
Přidané 31-12-2009 13:47
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
Založený: 30.09.05
|
Nevím jaká verze je jaká,ale
Všechno je do zelena-v demu
Pěkná grafika terénu a déšť,ale to se dá očekávat 8 let po ilovi,navíc jak se tu psalo je tu to záměrné omezení dohlednosti.
Připadá mi to jako Battle of Britain od Rovan software.
Ale tohle všechno maj už Heroes of pacific,Heroes over europe.Dokonce i v Battlestation pacifik maj letadla cockpit.
Nastavil jsem v demu 1 život a realistic.demo by mělo reprezentovat hru ne?Pohled bez kabiny a s kabinou?Když člověk útočí na svaz bombardérů ze 6 hodiny sám je jasné že brzo umře.
Určitě to bude zábavnej singlplayer,ale ten sem si užil i u Secret weapons over Normandy.
Upravil/a Rufu dne 31-12-2009 13:50
|
|
|
|
606_hayes |
Přidané 31-12-2009 14:01
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 417
Založený: 18.09.06
|
mne sa zase v deme okrem rozlisenia neda nastavit ziaden prarameter co sa tyka grafiky prsote je to imunne aj voci nastaveniam v profiloch v ati tray tools, no nic uvidime, zatial ma to ale moc neohurilo.. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 31-12-2009 14:20
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
BP_Rufu napsal:
Nevím jaká verze je jaká,ale
Všechno je do zelena-v demu
Pěkná grafika terénu a déšť,ale to se dá očekávat 8 let po ilovi,navíc jak se tu psalo je tu to záměrné omezení dohlednosti.
Připadá mi to jako Battle of Britain od Rovan software.
Ale tohle všechno maj už Heroes of pacific,Heroes over europe.Dokonce i v Battlestation pacifik maj letadla cockpit.
Nastavil jsem v demu 1 život a realistic.demo by mělo reprezentovat hru ne?Pohled bez kabiny a s kabinou?Když člověk útočí na svaz bombardérů ze 6 hodiny sám je jasné že brzo umře.
Určitě to bude zábavnej singlplayer,ale ten sem si užil i u Secret weapons over Normandy.
Barviček je tu hodně, ale podle mapy Británie je zelená, okolí Etny zase oranžové, Berlín hnědý a v zimních krajinkách je bílá opravdu bílá Při nastavení realistic můžeš vypínat kokpit a vidíš šipky k soupeřům, spíš si dej nastavení SIMULATION. V demu šlo i v Simulation vypínat kokpit, ale v ostré hře to už je opravené a na on-line je kokpit naštěstí v simulation zamknutý. V demu jsem sám prolítával svazem bombardérů, likvidoval jeden Heinkel za druhým a žádné zásahy téměř neinkasoval, spíš mi ta demo-kampaň připomínala TUTORIAL z plné verze, přesně tak tam člověk zlikvidoval 21 bombardérů bez vlastních ztrát a bombardéry tam explodují sotva se jich dotkne vaše střela, podle mě to demo reprezentuje hru v nastavení TUTORIAL (snad z marketingových důvodů pro nalákání arkádových hráčů), protože když si dáte v Trainingu ty samé Heinkely, je to úplně o něčem jiném Letadla tu vyžadují ještě citlivější ruku, než ve starém ILovi, jinak jdou hned do vrtáku, např. Ta-152 H je tu téměř neřiditelný
Singleplayer je tu právě šílenej, jako simulátor nepoužitelnej, některé mise přímo vyžadují mít nastaveno nekonečné množství munice, aby šly splnit a stále v singlu blikají hlášky typu PRESS FIRE Jediný, jak se s tím dá užít nearkádovská zábava je multiplayer s vypnutým HUD, pak máte před sebou opravdu jen kokpit, ani typický azimut z FULL REAL IL-2 1946. Kazí to spíš ta mapa s ikonami
To Hayes: Spusť Launcher.exe, kde se nastavuje grafika, v plné verzi nastavení grafiky normálně funguje, i v demu vzniklém z přepálení kupované verze bez CD Key. Jakou verzi hry Ti to píše v Launcheru vpravo dole?
Upravil/a LEON_CZ dne 31-12-2009 14:59
|
|
|
|
606_hayes |
Přidané 31-12-2009 14:56
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 417
Založený: 18.09.06
|
mno mne to tam pise demo version, nemam tam nic ine, |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 31-12-2009 18:41
|
Uživatel
Příspěvek: 941
Založený: 29.09.05
|
"Popis :
Po úspěšném konzolovém leteckém simulátoru z 2. světové války IL-2 Sturmovik: Birds of Prey přichází i na PC značně vylepšená verze Wings of Prey."
No hošani , já Vám tu hračku asi nepochválím, neměli ste mi dávat link na to DEMO
Khurwa, už před 15ti lety, to ještě vládly 486tky a RED BARON, když zasunu libovolnej NO-NAME joy okamžitě mám namapovaný , a to korektně, minimálně osy x,y.
Ve WOP né, tam howno, po dlouhém bádání lze objevit jakési přednastavené profily dokonce je tam MSSWFF2, jenže všechny osy popřeházený, HAT nefunkční. Jako zlatej hřeb po vypnutí a znova spuštění hry se veškerá nastavení vymažou. No nekupte to. |
|
|
|
Lavo |
Přidané 01-01-2010 11:28
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 437
|
MK_Paja napsal:
[i]"Popis :
Khurwa, už před 15ti lety, to ještě vládly 486tky a RED BARON, když zasunu libovolnej NO-NAME joy okamžitě mám namapovaný , a to korektně, minimálně osy x,y.
Ve WOP né, tam howno, po dlouhém bádání lze objevit jakési přednastavené profily dokonce je tam MSSWFF2, jenže všechny osy popřeházený, HAT nefunkční. Jako zlatej hřeb po vypnutí a znova spuštění hry se veškerá nastavení vymažou. No nekupte to.
Presne pre toto som to vykopal z PC tak daleko ako sa len da..... |
|
|
|
CSL1_Talbot |
Přidané 01-01-2010 11:40
|
Uživatel
Příspěvek: 662
Založený: 19.10.08
|
Ako by to mohlo raz vypadat-hlasujte!http://forum.yupl...wtopic=683 |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 01-01-2010 12:14
|
Uživatel
|
Jo, to demo byl dobrej úlet, nemá to moc společnýho s poletem v plné verzi s nastavením SIMULATION třeba v trainingu a už vůbec nic se zábavou na on-line Kdyby mi přišlo první do ruky demo, tak bych to taky hned odinstaloval z PC. Naštěstí jsem přišel hned ke koupené verzi a teď se od těch on-line zápasů nemůžu odlepit a i na to jedovatější chování letadel jsem si už zvykl (A na P-40E teď vyloženě ulítávám, konečně se nemusím vztekat nad její výzbrojí ) Jen by to tam chtělo nějakej kvalitnější stálý server, teď tam může dělat server doslova každý kdo má internet a jakmile je pak někde 10 lidí, jsou ty lagy nehorázný
Mimochodem pěkně zvládnuté nastavení počasí POOR, celkově zataženo, ale prší vám na kokpit jen pokud se nacházíte pod těmi tmavými dešťovými mraky. Ve výsledku to vypadá moc pěkně, když honíte soupeře a on vám vlétne do děšťové clony
Upravil/a LEON_CZ dne 01-01-2010 13:08
|
|
|
|
Rufu |
Přidané 01-01-2010 14:13
|
Uživatel
Příspěvek: 1348
|
Není to to samý?http://www.gametr...over/55178 |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-01-2010 14:50
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
to enable swastika in game - open \wings of prey\config.blk write on a ne line
debug { swastika:b=true;}
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 01-01-2010 15:00
|
Uživatel
|
Nějak tam postrádám pohled z kokpitu Ale graficky je to taky pěkný
To 310_cibule: Tobě ta swastika funguje? Já tam mám pořád jen to X
Nevím, jakou mají zkušenost ostatní, ale mám takový pocit, že 90% lidí, kteří si WoP koupí a přijdou na on-line do nějakého SIMULATION serveru, jsou buď nějací zvědaví arkádoví hráči, nebo Ti, pro které je WoP první simulátor, protože to co tam lidi předvádí je mazec Devět z deseti Befek začne proti vašemi Spitovi zoufale kroutit a jen vyjímečně uvidíte někoho dělat aspoň náznak nějakého jiného manévru, třeba nůžky. Nepokládám se ani za průměrného pilota, ale ten ,,materiál" co tady zatím lítá on-line se mi jako hráči vytrénovaném na IL-2 1946 krájí velice výborně O to větší kontrast to pak je, když máte občas pěkný souboj s nějakým jiným zkušenějším pilotem a zaseknete se na něm na delší dobu
Upravil/a LEON_CZ dne 01-01-2010 16:14
|
|
|
|
Stoupa |
Přidané 01-01-2010 17:33
|
Uživatel
Příspěvek: 709
Založený: 18.06.09
|
debug{
swastika:b=true
}
Zkuste to takhle..mam demo takze jestli to funguje nepoznam.
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 01-01-2010 18:01
|
Uživatel
|
Stoupa napsal:
debug{
swastika:b=true
}
Zkuste to takhle..mam demo takze jestli to funguje nepoznam.
Tohle mě taky hned napadlo vyzkoušet Dával jsem místo true i YES, jako to je u ostatních parametrů, nebo dával parametr swastika i do jiných sekcí, než debug, vše marné |
|
|
|
Hoper |
Přidané 01-01-2010 20:14
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
|
do toho dema nejdou dososat patche ??
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-01-2010 20:27
|
Fusioner
|
LC_LEON_CZ napsal:
Ne. Proč?
Zkusím se zeptat na foru youplay.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 01-01-2010 20:45
|
Uživatel
|
Hoper napsal:
do toho dema nejdou dososat patche ??
Ten Launcher z toho zkráceného dema totiž nemá možnost zaškrtnout ten CHECK UPDATES, který si kontroluje aktuálnost verze hry.
Ale teď jsem zkoušel narvat do DEMA ten největší patch 1.0.2.1 který se mi stahoval do koupené hry Launcher si po updatu pak už o další patche říkal sám, dokonce se odemkly ty zablokované volby v menu kampaní, ale ty kampaně a hlavně menu Training nešly, hra mi vždycky spadla. Možná, kdyby si někdo s těma patchema ještě pohrál, tak rozchodí aspoň třeba ten Training, kde už se dá lítat ,,normálně" a ne jak v arkádě.
Upravil/a LEON_CZ dne 01-01-2010 20:47
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-01-2010 21:07
|
Fusioner
|
310_cibule napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Ne. Proč?
Zkusím se zeptat na foru youplay.
Tak zřejmě nejsme ani zdaleka sami
http://forum.yupl...wtopic=701
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 01-01-2010 21:35
|
Uživatel
|
K čemu jsou v setupu Advanced Settings volby HAZE a VIGNETTE ? |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 01-01-2010 21:43
|
Fusioner
|
HAZE bych viděl na mlhu (mlžný opar), tohle je většinou dost náročné na v-kartu, takže pro ty slabší to asi jde vypnout. Vignette netuším.
Upravil/a 310_cibule dne 01-01-2010 22:04
|
|
|
|
CZ_BOB |
Přidané 01-01-2010 22:09
|
Nováček
Příspěvek: 69
Založený: 06.05.06
|
LC_LEON_CZ napsal:
K čemu jsou v setupu Advanced Settings volby HAZE a VIGNETTE ?
Vignette je efekt vinětace.Tj.ty tmavé okraje po krajích monitoru.Efekt Haze popsal 310_Cibule zcela správně. |
|
|