January 10 2025 19:30:22
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Proč létáte z "temnou stranu" (LW ?)
Opitze
tomiczech napsal:
1stCL_Fajlow napsal:
Schválně se zeptej toho člověka, co si chtěl vytetovat hákovej kříž na sebe, viz. diskuze "Skinheads" , jakej názor má na avatary s německejma hadrama

jenom upozorneni. chtel jsem swastiku. Hakenkreuz neboli hakovy kriz je nemecky nazev pro tento symbol. Bohuzel pod slovem hakovy kriz si v dnesni dobe kazdej predstavi jen symbol pouzivanej Treti risi.

podivej... v Indii mozna berou svastiku jako hinduisticky nabozensky symbol, kterym jsou pomalovany chramy, domy, deky, lidska tela a cela a kdo vi co jeste, ale pochop jednu vec...

tento symbol je predevsim symbolem Arijske identity... rozumej - ciste, vyvolene rasy.

tento symbol nasli ruzne po celem svete, ale dulezite pro nas je to, ze tento symbol nakonec adoptovali nemecti naciste a to proto, aby se tim symbolicky prihlasili k ciste, arijske rase, coby k davnym predkum a zakladatelum cisteho, nadrazeneho a vyvolene germanskeho naroda, ktery diky temto dispozicim ma ovladnout minimalne celou Evropu.
Tito predkove meli vtrhnout pred davnymi veky z Indie do Evropy, meli to byt bili lide nordickeho typu.

Samotny Hitler ve Mein Kampfu pise, ze svastika je na nemecke vlajce proto, aby symbolicky odkazovala na boj arijske rasy, ktery je ve svem dusledku antisemitsky.

Od konce druhe svetove kazdy Evropan nebo lepe receno Zapadan vi, ze svastika je NACISTICKY SYMBOL. Tento symbol je tabu. Co tento symbol pripomina vi nejen neonacek, ale i Zid, i Cech, i Anglican i Rus.

bud rad, ze sis to na sve telo nevytetoval...
Upravil/a Opitze dne 24-08-2006 10:36
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

1stCL_Bumik
JJ, pravý Němec je světlovlasý jako Hitler, štíhlý jako Goering a vysoký jako Himmler [img]http://sirmi.ic.cz/smajl/35.gif[/img] is not a valid Image.

Pavel
123 napsal:soudruhu bože ochranuj královnu

A královna jako není soudružka ? Co tím soudruhu sleduješ ?
Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a Pavel dne 24-08-2006 10:51
Gentlemen, mlha nad kanálem se zvedá.. Jo, a první sestřel se nepočítá. Tím se jen vyrovnává účet za sebe...

313_OTU_oblak
hmmmm zajímavá směsice názorů......jak by jsi se koukal na člověka co si občas skočí za japonce???jinak lítá za RAF???
hmmm každá strana má svoje, svůj styl létání. LW zoomuje, pokud má 109 tak může i manévrovat. Zajímavé že se tu vyskytly dva názory. RED to mají lehčí protže lavočka a spit kroutí. No a LW to má lehčí protože fokáč a mezek zoomujou a maji dobrou vyzbroj a jsou rychle. kazde ma to svoje.

WT_Horrido
Karl Haushoffer za to muze ze si nemuzeme tetovat svastiku na cela, budiz proklet. :lol:
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_pbarry
313_OTU_oblak napsal:
RED to mají lehčí protže lavočka a spit kroutí. No a LW to má lehčí protože fokáč a mezek zoomujou a maji dobrou vyzbroj a jsou rychle. kazde ma to svoje.

co z toho je pro nováčka lepší ? Mrknutí

barryk.webz.cz
3BAP_Cassius Chaerea
Zoomovat, protože točit jak pí*a to se člověk musí naučit, jinak vás každej se zoomne. Jediný co člověk na zoomování musí umět je trpělivost, jinak se na tom nedá moc zpackat.

3BAP_Bugs
1stCL_Jamamoto napsal:
....vy hodní byste neměli po kom střílet...

Odkedy je Cassius "hodný"?Naštvaný

http://3iap.org
3BAP_Bugs
Opitz napsal:
..., vcetne tech ruskych krapu...

A že ťa tá opičia huba nebolí! Kua, kuaMrknutí

http://3iap.org
Tajpan
1stCL_pbarry napsal:
313_OTU_oblak napsal:
RED to mají lehčí protže lavočka a spit kroutí. No a LW to má lehčí protože fokáč a mezek zoomujou a maji dobrou vyzbroj a jsou rychle. kazde ma to svoje.

co z toho je pro nováčka lepší ? Mrknutí

Ak lieta, učí sa , baví sa, naberá skúsenosti na serveroch, oddychuje.
Ja viem ,je toho dosť. Mrknutí

313_OTU_oblak
pbarry - divil by jsi se, ale je to vec osobnosti. Znám nováčky co radši sedlu do G-6 než do spitu VIII. A naopak. Je to věc toho co máš rád. Osobně si mzslím že pro nováčka je nejlepší stroj 109 F-4 a nejlépe G-2. To jsou nejbezpečnější stroje ve šturmu pro své období 41-43. Dokonce dost mazáků Úsměv dává přednost G-2 před G-6.....samo do příchodu MK108.
sám jsem začínal na F-2 a FW190......

j4ck41
Opitz napsal:
tomiczech napsal:
1stCL_Fajlow napsal:
Schválně se zeptej toho člověka, co si chtěl vytetovat hákovej kříž na sebe, viz. diskuze "Skinheads" , jakej názor má na avatary s německejma hadrama

jenom upozorneni. chtel jsem swastiku. Hakenkreuz neboli hakovy kriz je nemecky nazev pro tento symbol. Bohuzel pod slovem hakovy kriz si v dnesni dobe kazdej predstavi jen symbol pouzivanej Treti risi.

podivej... v Indii mozna berou svastiku jako hinduisticky nabozensky symbol, kterym jsou pomalovany chramy, domy, deky, lidska tela a cela a kdo vi co jeste, ale pochop jednu vec...

tento symbol je predevsim symbolem Arijske identity... rozumej - ciste, vyvolene rasy.

tento symbol nasli ruzne po celem svete, ale dulezite pro nas je to, ze tento symbol nakonec adoptovali nemecti naciste a to proto, aby se tim symbolicky prihlasili k ciste, arijske rase, coby k davnym predkum a zakladatelum cisteho, nadrazeneho a vyvolene germanskeho naroda, ktery diky temto dispozicim ma ovladnout minimalne celou Evropu.
Tito predkove meli vtrhnout pred davnymi veky z Indie do Evropy, meli to byt bili lide nordickeho typu.

Samotny Hitler ve Mein Kampfu pise, ze svastika je na nemecke vlajce proto, aby symbolicky odkazovala na boj arijske rasy, ktery je ve svem dusledku antisemitsky.

Od konce druhe svetove kazdy Evropan nebo lepe receno Zapadan vi, ze svastika je NACISTICKY SYMBOL. Tento symbol je tabu. Co tento symbol pripomina vi nejen neonacek, ale i Zid, i Cech, i Anglican i Rus.

no o tom, ze swastika je predevsim symbol Arijske identity bychom mohli vest dlouhou, plodnou diskuzi ve ktere bychom mohli zabloudit az do staroveku kdy swastika byla uzivana starymi Rimany, stejne tak by se mohlo docela dobre pochybovat o tom, zda Zidi jsou Arijci kdyz swastiku tez pouzivali nebo proc swastiku jako symbol Arijske rasy pouzivala Coca-Cola Comp. v reklame ale nakonec bysme se stejne nepresvedcili.
o tom proc byla nakonec Hitlerem prijata swastika jako znak NSDAP jsem cetl nekolik verzi. osobne se nedomnivam, ze zrovna Mein Kampf je nejduveryhodnejsi zdroj. ja ho spise povazuji za politicke dilo, ktere melo primarne za ukol znovu pozvednout stranu po nepodarenym mnichovskym puci v roce 1923 takze v nem spise najdu propagandu a populizmus nez nejaka fakta - i kdyz priznavam, ze se mi to nikdy nepodarilo precist az do konce. btw. vedel bys v jaky kapitole o tom psal?

jinak hned v prvnim prispevku kdy jsem se zminil o tom napadu s kerkou jsem psal ze jsem rad, ze jsem to nakonec neudelal. protoze presto ze NACISTICKYM SYMBOLEM je cerna pravotociva swastika sklonena v bilem kruhu na cervenem pozadi (zjednodusene muzeme za nazi symbol povazovat vsechny cerny pravotocivy swastiky) tak dvacetilety pusobeni tohoto symbolu jako symbolu Treti rise odnesli swastiky jaky s tim nemaj co delat (napr. ta modra swastika co meli Finove - to by fakt mel byt znak stesti i kdyz tomu Hiltos neveri, tak i swastiky jaky jsou toceny na druhou stranu). jednou to ma 4 vetve jaky jsou v pulce zalomeny tak to je nazi symbol a lidi to nerozlisujou - at uz se jedna o zastance demokracie, antinazi nebo nazi.
a proto nejsem nijak prekvapenej kdyz ve vejtahu vidam nejakym antinazi namalovanou a pak s gustem preskrtnutou oranzovou levotocivou swastiku a akorat si pomyslim neco o lidsky blbosti

WT_Horrido
Tomi "standardy" vetsinou urcuji ignoransti nedoukove s tim nic nenadelas. Proste je to symbol nacismu a hotovo, vysvetlovat nekomu ze je to symbol z mladsi doby kamenne je sice mozna prospesne, ale hrube neprakticke a casove narocne zejmena v pripade "utoku" verejneho cinitele ci "znalce" ktery se rozhodl ze projevi svuj odboj proti fasismu tim, ze ti da pres hubu. Šklebící se
Upravil/a WT_Horrido dne 24-08-2006 12:36
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

57MH_Zvire
Proč létáte z "temnou stranu" (LW ?)

A proč ne? Cool

airspace.cz
rudidlo
313_OTU_oblak napsal:
Zajímavé že se tu vyskytly dva názory. RED to mají lehčí protže lavočka a spit kroutí. No a LW to má lehčí protože fokáč a mezek zoomujou a maji dobrou vyzbroj a jsou rychle. kazde ma to svoje.

Oblaku, konkrétně já jsem psal o offline.

http://silicon-remarks.blogspot.com
1stCL_Fajlow
Já proti tobě nemám nic, aby jsi si nechal vytetovat hákovej kříž. Vytetuj si ho třeba na čelo.

A chtěl bych tě vidět na koupališti, v bazénu, mezi lidma v létě, co na to budou řikat.

Už je jiná doba. Tohle není IN :rol::rol:

1stCL_Bumik
Nová doba, host vyhazuje vrchního........!!!! [img]http://sirmi.ic.cz/smajl/35.gif[/img] is not a valid Image.

No, vypadalo by to nejak takhle.....[img]http://sirmi.ic.cz/smajl/42.gif[/img] is not a valid Image.

[img]http://vwings.czechlions.cz/upload/1stCL_Bumik/sshot.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a 1stCL_Bumik dne 24-08-2006 14:04

WARP
Pět roků na frontě žil, létal jsem,
pět roků kopal jsem rudý,
za pět let v mezkovi bezmasém
svaly mi v železo ztuhly.
Lavočky obraz sed mi do očí,
dvacítky z křídel mi uhly,
z motoru dým uhlí.

Mezka s Wulfem beru si do práce,
z akce na akci,
ve formaci strmí výstup
z krve mé a z mého potu.
Upravil/a WARP dne 24-08-2006 14:21

313_123
Pavel napsal:
123 napsal:soudruhu bože ochranuj královnu

A královna jako není soudružka ? Co tím soudruhu sleduješ ?
Šklebící seŠklebící seŠklebící se

nevím co sleduješ tím sledováním

já sleduji:
1 - ceny piva a cigaret
2 - simsnovi
3 - mladou - tu na¨každém kroku

já nesleduji:
1 - ceny akcií na burze
2 - zprávy
3 - svého vedouvího
Cool

Hiltos
tomiczech napsal:
Opitz napsal:
tomiczech napsal:
1stCL_Fajlow napsal:

no o tom, ze swastika je predevsim symbol Arijske identity bychom mohli vest dlouhou, plodnou diskuzi ve ktere bychom mohli zabloudit az do staroveku kdy swastika byla uzivana starymi Rimany, stejne tak by se mohlo docela dobre pochybovat o tom, zda Zidi jsou Arijci kdyz swastiku tez pouzivali nebo proc swastiku jako symbol Arijske rasy pouzivala Coca-Cola Comp. v reklame ale nakonec bysme se stejne nepresvedcili.
o tom proc byla nakonec Hitlerem prijata swastika jako znak NSDAP jsem cetl nekolik verzi. osobne se nedomnivam, ze zrovna Mein Kampf je nejduveryhodnejsi zdroj. ja ho spise povazuji za politicke dilo, ktere melo primarne za ukol znovu pozvednout stranu po nepodarenym mnichovskym puci v roce 1923 takze v nem spise najdu propagandu a populizmus nez nejaka fakta - i kdyz priznavam, ze se mi to nikdy nepodarilo precist az do konce. btw. vedel bys v jaky kapitole o tom psal?

jinak hned v prvnim prispevku kdy jsem se zminil o tom napadu s kerkou jsem psal ze jsem rad, ze jsem to nakonec neudelal. protoze presto ze NACISTICKYM SYMBOLEM je cerna pravotociva swastika sklonena v bilem kruhu na cervenem pozadi (zjednodusene muzeme za nazi symbol povazovat vsechny cerny pravotocivy swastiky) tak dvacetilety pusobeni tohoto symbolu jako symbolu Treti rise odnesli swastiky jaky s tim nemaj co delat (napr. ta modra swastika co meli Finove - to by fakt mel byt znak stesti i kdyz tomu Hiltos neveri, tak i swastiky jaky jsou toceny na druhou stranu). jednou to ma 4 vetve jaky jsou v pulce zalomeny tak to je nazi symbol a lidi to nerozlisujou - at uz se jedna o zastance demokracie, antinazi nebo nazi.
a proto nejsem nijak prekvapenej kdyz ve vejtahu vidam nejakym antinazi namalovanou a pak s gustem preskrtnutou oranzovou levotocivou swastiku a akorat si pomyslim neco o lidsky blbosti

cemu neverim? jak sem se tu vubec ocitl? ja verim jen tomu, ze Finove maj nejlepsi sauny na svete. a kdo tvrdi neco jineho, je syrovatka a mel by zkysnout

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,173,195 návštěv