October 25 2025 08:49:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
CSW_Eda

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Letečtní stíhači v boji nc ČT1
CZ_BOB
Samozřejmě že budu nahrávat i další díly Cyberolasi,jak píše Pája,vzhedem k tomu že naše polovičky mají na domácím bojišti taktickou převahu,řekl jsem si že by to mnohým udělalo radost. MrknutíJinak mám i ty 2 předchozí díly,takže pokud by byl zájem,mohu je postupně na uložto.cz upnout.

313_Vity
CZ_BOB napsal:
Samozřejmě že budu nahrávat i další díly Cyberolasi,jak píše Pája,vzhedem k tomu že naše polovičky mají na domácím bojišti taktickou převahu,řekl jsem si že by to mnohým udělalo radost. MrknutíJinak mám i ty 2 předchozí díly,takže pokud by byl zájem,mohu je postupně na uložto.cz upnout.

ParádaMrknutí hoď tam první ja ho neviděl Úsměv

Baron Von Drap
tento pořad jsem ještě neviděl,ale nebude třeba nějaký díl o německých stíhačích ?

pokud by daly jen prvních pět pilotů luftwafe (s počty sestřelů)

tak bychom mohli mít seriál delší než tak de čas
a určitě taky mají co vyprávět,

kolikrát sem si říkal,že japonci a němci lítaj hůř než já a to je co říct.

nějak těm američanům nemůžu poslední dobou přijít na chut,co film tak sto amerických vlajek a srdce rvoucí příběh o vlastenectví.

cyberolas
Dej ty díly tam prosím, u nás doma jsou 2 televizory, ale někdy vítězí Nova na jednom a hluboce intelektuální estrády na STV1na druhémNaštvaný

Patrikhuhu
Bůh žehnej harddiskovým rekordérům s několika tunery... dva až tři programy se nahrávaj a na další se ještě současně koukáš. Šklebící se

310_cibule
Tak zrovna k tomuhle dílu mám menší výhradu Úsměv

V dokumentu to vypadalo, jak kdyby se AVG (tedy Flying Tigers létající jako součást čínského letectva se znaky Kuomintangu) střetávali jen s Ki-27 Nate (naprosto nedostatečně vyzbrojená, nepancéřovaná a v podstatě zastaralá letadla). Trochu to mohlo vypadat, že své skvělé výsledky dosáhli Chennaultovi piloti díky tomu.

Jenže již 25. prosince dostala 64 Sentai daleko modernější a lépe vyzbrojené Hayabusy Ki-43 (přinejmenším rovnocené tomahawkům). A i proti nim zaznamenala AVG úspěchy (i když většina sestřelených stíhaček byla Nate).

Střety s Hayabusamy jim dokument "přiznal" až teprve poté, co se z AVG stala pravidelná jednotka USAF a začala létat s americkými znaky

Hanba Cool

MrknutíMrknutíMrknutíMrknutíMrknutíMrknutíMrknutíMrknutí
Upravil/a 310_cibule dne 21-01-2009 11:47
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_PETRAS
dva až tři programy se nahrávaj

No to by mě docela zajímalo,kterej program z televize stojí za to nahrávat Zamračený

( Neberu samozřejmě včerejší letecké )

A pak kde vzít čas se na to na všechno koukat. Smutný

spellhowler
Mrknutí
Upravil/a spellhowler dne 22-01-2009 09:43

WT_Slava
Baron Von Drap napsal:
tento pořad jsem ještě neviděl,ale nebude třeba nějaký díl o německých stíhačích ?

pokud by daly jen prvních pět pilotů luftwafe (s počty sestřelů)

tak bychom mohli mít seriál delší než tak de čas
a určitě taky mají co vyprávět,

kolikrát sem si říkal,že japonci a němci lítaj hůř než já a to je co říct.

nějak těm američanům nemůžu poslední dobou přijít na chut,co film tak sto amerických vlajek a srdce rvoucí příběh o vlastenectví.

Pochybuju o tom, že bychom takový díl viděli. Už jsem to psal na jiném foru - je to americký seriál o amerických pilotech a podle toho to vypadá. Těžko můžeme očekávat nějaké oslavné ódy na to, jak Hartmann pobíjel Rusy po stovkách nebo Pokryškin Němce po desítkách. Americké vlastenectví z tohoto seriálu vyloženě čiší, ale s tím se budeme muset smířit. Pozitivní na tomto seriálu je to, že v atraktivním vysílacím čase přináší pro běžného (zdůrazňuji běžného) TV diváka základní informace o průběhu leteckých střetnutí a to beru s povděkem. Určitě je to lepší, než sledovat v tu dobu seriál na téma "Život rosomáků v kanadské tundře".
K těm německým pilotům snad jen ještě jednu poznámku: pokud bylo záměrem autorů poskytnout divákovi celkový historický přehled o vývoji leteckých soubojů, nevím, co by prezentovali o německých letcích nad Koreou nebo Vietnamem.

310_cibule
Náhodou, něco pěkného o rosomácích bych si dal.

Ale jinak: rychtyk tak, Slavo.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

CZ_BOB
Takže Spellhowler to komplet postnul.No ne všichni mají na rapidu účet.

spellhowler
Úsměv
Upravil/a spellhowler dne 22-01-2009 09:42

WT_Horrido
310_cibule napsal:

http://www.youtub...X6H7t1wXZI
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
WT_Horrido napsal:
310_cibule napsal:

http://www.youtub...X6H7t1wXZI

WTF? Já chtěl "gluttons", ne "wolverines"
Upravil/a 310_cibule dne 21-01-2009 13:43

310_cibule
A ne v přeneseném slova smyslu...

Uzin
Nevíte někdo, jakým softwarem byly ty letecké souboje natočeny? Dost se to liší od ILa kvalitou, zeména interiéry kabin.
Upravil/a Uzin dne 21-01-2009 14:12

1stCL_SaBot
cyberolas napsal:
Dej ty díly tam prosím, u nás doma jsou 2 televizory, ale někdy vítězí Nova na jednom a hluboce intelektuální estrády na STV1na druhémNaštvaný

mozna by mohla tvuj problem vyresit tahle vecicka
http://www.czechc...rtno=61680
mam to doma a spokojenost Mrknutí

Rufu
To Uzin- pravděpodobně nějaký 3Dmax nebo Maya.Ono to v podstatě není žádný zázrak ,třeba ty Sabre byly vyloženě z výrobní linky a včera jeden Tomahawk měl tlamu jen šedivou(asi pro odlišení?)

To Spelhowler to máš DVD ripy s cz zvukem nebo ho do toho budeš postupně dávat?Protože jestli to máš převzatý z jednoho nejmenovaného
válečného fora,tak bys mohl alespoń dát dovětek převzato.

Ps: jinak já jsem taky jen vděčný za popularizaci letectví.A jak píše Horrido BSG rulez když už mi skončila SG i SGAŠklebící se
Upravil/a Rufu dne 21-01-2009 14:26

WT_Flan
Tak pri tretim dilu uz clovek vi co cekat , jak to tvurci servirujou. Kazdopadne toto na CT1 v osum vecer, to muj rozum nebere. Takovy odvazny verejnopravni krok jsem neocekaval. Šklebící se

Mne vcera snad akorat zarazilo, kterak ve trech utocili na to letiste. Se tam dlouze venujou tomu, jak je P-40 rychla proti Japonci, pak to rozfofrujou s P-40 z kopce na letiste a on se za nej odnekud najednou povesi ten pomaly japonec ?

MK_KaiN
WT_Flan napsal:
Tak pri tretim dilu uz clovek vi co cekat , jak to tvurci servirujou. Kazdopadne toto na CT1 v osum vecer, to muj rozum nebere. Takovy odvazny verejnopravni krok jsem neocekaval. Šklebící se

No to je si myslím jednoduché. Na Nově je Růžovka a na Čt1 nikdo nekoukal. Tak tam prostě dali něco levnýho, no.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,371,293 návštěv