Ahoj přátelé, potřeboval bych radu. Při hraní delší mise (cca půl hodiny a více) nebo dokonce i při delším prohlížení map v FMB se mi objeví hláška:
Instrukce na adrese 0x5f21530e se odkazovala na adresu paměti 0x0000051c. S pamětí nelze provést operaci: read. Kliknutím na OK ukončíte program
Když se to stane v misi, předchází tomu menší cukání, nejdříve jednou, pak vícekrát a potom už s pravidelností. Nedokázal by mi někdo poradit, v jaké oblasti je problém? (karta, jádro, instalace Šturma, paměti?) Stává se mi to jak na 4.09b1m+MODS tak na 4.09m+MODS. Jiné verze nelétám. Děkuji.
Hm, hoši...vrtule se točí o 106, a reinstalace 4.09m+MODS je docela nová. Problém jsem měl už před půl rokem ,nyní jsem modernizoval: desku, jádro, paměti a grafiku a je to tu pořád. Zskusím asi nějakou novou instalaci, třeba UI 1.2 a uvidíme....
U missií neviem, to sa mi ešte nestalo, ale u FMB ano ( hlavne u väčších máp ako slovensko). Začalo to cukať a zrazu som vo bol vo windowse. Riešil som to tým, že keď som robil vo FMB stiahol som z prefect modu na excelent a bolo to v pohode. Skus.. možno to pomôže
Takže pro všechny, komu případně padá Il z výše uvedeného důvodu. Na AAA je diskuse lidí, kteří mají stejný problém a jejich řešení je následující:
1.nainstalovat si tzv."game booster" - http://www.majorg...d5952.html, což zvýší fps, ale ještě ne úplně řeší problém
2.Nastavit horkou klávesu pro funkci "zapnout záznam letu"
3.Po spuštění mise stisknout tuto klávesu a po 5-ti sekundách záznam tou stejnou kávesou ukončit. Engine si údajně načte celou misi a optimalizuje ji. Na AAA je už několik děkovných reakcí na tuto obskurní metodu.
Odzkoušeno na misi Wild blue pro B-24 nad Thaiskem. Pozor! Odzkoušeno offline!
Upravil/a cyberolas dne 14-11-2009 09:17
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.